Мъжки пижами
януари 4, 2018
Show all

Чорапи


Ние сме специализирани в производството на дамски, мъжки и детски чорапи. Разнообразието от десени, цветове и материали, което предлагаме на нашите клиенти, прави избора на чорапи удоволствие. За да улесним потребителите, представяме някои от основните характеристики на използваните от нас материали:

  • Памучните чорапи имат благоприятно влияние върху кожата на крака като не позволяват неговото изпотяване, антиалергични са и в комбинация с нашите модерни цветове и десени подхождат на всяка дреха.

  • Бамбукът абсорбира чудесно влагата, усеща се мек и копринен при носене без да залепва за крака, отблъсква миризмата и има антибактериални свойства.

  • Естествените влакна на вълната и коприната съчетават в себе си най-доброто за да предоставят неповторим комфорт при допир с кожата.

Освен разнообразието в материалите, ние предлагаме и широк избор в предназначението на чорапите. Освен ежедневни къси чорапи, клиентите ни могат да се насладят на 3/4-ти или термо-чорапи за студените дни, терлици и ски чорапи – подходящи за спортуване, а за хората с така нар. уморени крака или просто за тези, които не усещат комфорт при носене на чорапи с ластик, предлагаме чорапи за диабетици, които не стягат, специалната плетка в горния край на чорапа не позволява неговото свличане, като същевременно не се впива в крака, не ограничават циркулацията на кръвта, без усещане за допълнителен обем в обувката, изключително меки и еластични.

Категория: .