Чорапи
януари 4, 2018
Дамски пижами и нощници
януари 17, 2018
Show all

Мъжки пижами


За приятния сън на господата сме се погрижили, произвеждайки практични и комфортни мъжки пижами, изработени изцяло от висококачествен пениран памук. Предлагаме ги в различни цветове и десени.

Ето малко от свойствата на пенирания памук: Той е изключително мек вариант на памукa, изработен чрез специална обработка на памучните влакна, преди да бъдат вложени в преждата. Този изключително мек и здрав материал е идеален за изработката на спално бельо и всички видове облекло, които се опират в кожата.

Структурата на пенирания памук е по-мека, защото в него няма влакна, които стърчат и бодат, освен това всички замърсявания и нечистотии са премахнати от влакното. Пенираният памук е по-здрав, защото по-късите и чупливи влакна се премахват при пенирането. Освен това, след обработката изправените влакна стоят по-близо едно до друго, в резултат на което се избягва степването и разнищването. Тъй като пенирането намалява обема и представлява допълнителен процес, изработеният текстил е малко по-скъп.

В електронния ни магазин shop.elitex може да разгледате пълната гама от мъжки пижами и да направите покупка на избрани модели.

Категория: .